Tillbaka i Verm

Hej svejs,

Nu är jag tillbaka i Vermillion! Conferance gick bra, inte över förväntan, som man ändå hoppas på varje gång man toppar, men det gick bra. Jason var nöjd och vad kan man mer begära? :) Det roligaste var att jag fick vara med i lag 1 på både 4*100 och 4*200, vi tog silver i båda lagkapperna och slog skolrekordet på 4*200 med 8(!) sekunder! :) Att vinna B-finalen på 200 fr men nästan en kroppslängs framför övriga fältet eller höra hur mina tränare och lagkamrater jublade när jag vann 100 fr B-finalen med bara hundradelar före tvåan och trean, var också riktigt roligt! Och se mina tränares ansikten när jag simmade 50 fr i andra laget lika snabbt som tjejerna i första laget (4*50 fr) var kul! Haha, dom hade inte förväntat sig 24.3 från "Johannason" :)

         

Den här veckan är jag ledig från simning och rehab (vi ska se om axeln blir ltiie bättre om den får vila), det blir lite löpning bara för att hålla igång lite. Sen har jag två veckor framför mig med simning på egen hand innan dom andra börjar simma igen. Lite tråkigt men det känns bra!!

Det är otroligt att det blir två veckor i USA i helgen, känns som jag har varit här längre, eller kortare. Haha jag vet inte, det känns overkligt. Jag går på College!? Haha, det börjar kännas verkligt nu eftersom jag pluggar för min första Midterm exam och har varit på min första college fest med röda muggar och skorna på inomhus!

Kärlek från Amerika!!

Skolrekord och pepparkaksdeg

Dear Sweden,

:)

Just nu är jag i Indianapolis, Indiana på Conferance. Idag har vi simmat in lite, käkat och tagit det lugnt, och på kvällen smygstartade tävlingen med lagkapperna 4*200 fr! jag hade turen att komma med som fjärde tjej i lag 1 och vi slog skolrekordet med 8 (!) sekunder :) så det var superkul!

Efter insimmet och innan lagkappen åt jag min första Powerbar - smak - äpple och kanel - smakade som - köpt pepparkaksdeg!! Haha, men det var ok :)

Jag återkommer med mer simning!

Kärlek från Amerika  

Toppning :)

Nu har vi toppat ett par dagar och det kroppen känns bra! Jag börjar bli riktigt peppad för tävlingen nästa vecka, samtidigt som jag är peppad för tiden efteråt! För då kan jag böra springa igen, vilket jag saknar väldigt mycket. Sen så blir det lite mer häng utanför simbassängen också vilket blir skoj, allt från fester och shopping till spinning! Vi åker redan på måndag förmiddag eftersom vi ska till Indianapolis, Indiana. Så vi kommer ha gott om tid att resa och aklimatisera oss innan tävlingarna smygstartar med lagkapperna 4*200 fr på ons kväll och sen startar på riktigt på torsdag! På torsdag blir det 500 fr, fre 200 fr och lör 100 fr. Så håller jag tummarna att jag får simma nån mer lagkapp :)

Så det blir en lugn helg med lite häng med simtjejerna, Skype, plugg och sömn!

Nåt som är lite roligt är att stora, bra, artister och band som Robyn och Soundtrack of out Lives, är det ingen här som har hört talas om här... Men här om dagen hörde jag E-Type strömma ur högtalarna på träningen och Basshunter är också en svensk artist som har stenkoll på! Haha.

Musik på träningen är för övrigt också nått nytt, men jag gillar det! Är verkligen peppad att träna just nu och längtar efter varje simpass :) Käkar just nu piller för att axeln inte ska göra lika ont. Efter Conferance (stora tävlingen) ska vi ta tag i rehaben, "hard core rehab" som Mitch kallar det! Så jag hoppas verkligen vi får till det med axeln för nu har jag verkligen motivationen till att simma och tycker det är riktigt kul igen!

Massor av kärlek från Amerika..

När man vill dra en livlina...

Ni vet när det är småsaker som går ont för en och trots att allt är bra, känns tillvaron lite motig.. Då drar man en livlina! Bokar en fika med nån som känner en väl och inte är rädd att säga som det är, vare sig det är vad man vill höra eller ej. Och efteråt känns det som man är på fötter igen och man vet var man ska börja reda ut allt.

Well, synd bara att min livlina, Pär Sundin, bor på andra sidan jorden...

I ♥ Skype

Jag är tillbaka :)
Det är bra här faktiskt!! Vi åker på conferance, vår stora tävling, om precis en vecka nu! Vi har börjat toppning men jag känner mig seg! Innan har jag varit snabb i slutet av träningarna när man har kommit igång men nu gäller det att vara snabb tidigare på träningen, men jag jobbar på det :) Är lite orolig över hur det blir med träningen efter conferance dock :/ Jag vet att jag kommer köra simning för det har vi kommit överens om men det kommer också bli en hel del landtränign och lite lagsport!? Jag är förvirrad, jag får ringa Ida ikväll...

Jag är väldigt nöjd med hur allt har blivit här, jag gillar hur jag bor, tjejerna i laget, osv... Men eftersom vårat lag är ganska nytt i div. 1 vinner vi inte så mycket meets vilket gör att stämningen inte alltid är superseriös. Speciellt inte i herrlaget, tror det finns ett gäng killar som är lite oroliga över drogtesterna som kommer upp nu innan conferance...

Igår var det ju super bowl också!! Jag var på "Super Bowl Party" hos Hannah med lite andra tjejer, det var supermysigt och vi kikade på fotboll och Glee och åt en massa goda onyttiga saker! :) Super bowl kommer ju tvåa på listan av dagarna då amerikanarna äter mest kalorier! Haha...

Så, jag kämpar på! Jag samlar på mig massor av kärlek så när jag kommer hem till Sverige kommer jag explodera ut all kärlek över vänner och familj :) bara så ni vet! LÄNGE LEVE SKYPE though!

Vilken dag som helst kommer paket från mamma :) Det ser jag fram emot!!

Puss och kram, och all kärlek som det går att skicka via internet, från Amerika.

keep on walking

Hej hej där hemma!

Ikväll har jag varit hos Rebecka och hennes man på middag. Rebecka har svenskt ursprung och pratar bra svenska (trots att hon flyttade från Sverige när hon var 3 år) och ganska skandinavisk av sig! De bjöd på lax och vi hade en jättetrevlig kväll!

Just nu utforskar jag en radio hemsida dom visade mig, pandora.com, medan jag kikar på skor på http://www.cheerwholesale.com/ - nya Nike skor?!

  

Jag gillar hur vi tränar simning här, just nu kör vi ett träningspass om dagen eftersom det börjar närma sig toppning. Men träningarna är fortfarande hårda. Igår körde vi "mini-melvins", jag var ganska snabb och hade kul på träningen :) För er simintresserade är mini-melvins följande: 8*250 250an är uppdelad i 50max+100F2PLUS+50max+50löst utan att stanna st. 4.30 (så det blir mycket vila mellan)..

Börjar bli lite polare med våran trainer nu också (eftersom vi ses varje dag för att packa in min axel i is), känns bra. Jag tror han tycker jag är rolig så det är bra!

Nej nu tar jag ett sömnpiller, vilket betyder att jag har ca 15 min på mig innan jag är borta så hej för nu, maaaa höres!!

Kärlek från Amerika.


RSS 2.0