Grattis på 51 års dagen

Världens Bästa Pappa



The grass is always greener on the other side..

För en vecka sen hade vi vinter. Ingen snö men isande vintar som vände ut och in och upp och ner på jackan och frillan så fort man gick utanför dörren. Idag har vi sommar! Det blev som min engelska lärare spådde, vi skippade våren i år och drog ut på vintern riktigt länge för att snabbt hoppa över till sommar! Haha..

För att fira detta sköna väder och det faktum att jag är klar med tre av fyra klasser tog jag en lång promenad i skönvädret för att komma tillbaka till mitt rum och äta bagles framför TVn för att avgöra om dom är godast rostade eller orostade. Orostade vinner! Med cream cheese, givetvis.


Så ligger det till. Ma råkes snart igen :)
Kärlek från Aaaamerikat!

EXCITED!

Yaaay! Första Final avklarad! Det var matte, och jag fick 90% rätt :D Satt i två timmar, sa det känns gött! Så just nu har jag ett litet andrum innan jag ska ta mig an de andra ämnena som jag har final i på onsdag och torsdag.

Sen ska jag STÄDA, shit alltså, ni skulle inte tro mig om jag berättade när jag städade sist! Haha.. Sen måste jag nog börja tänka på hur jag ska få med mig allt hem!! Det kommer inte bli lätt , och det kommer inte bli billigt! Haha. Men jag är super peppad på att komma hem. Det ska bli så kul! Har massor av soliga planer för sommaren som jag ser fram emot.

Jag ska ta en dag nästa vecka och cykla runt och ta lite kort, så ni kan få en bild av var jag tillbringat de senaste månaderna.

Hoppas ni hade en härlig Påsk och att ni tänkte jag ska aldrig mer äta godis, för det gjorde jag! haha.

Kärlek från Amerika

Happy Easter !!

Glad Pask pa er alla dar hemma!

Hoppas allt ar bra. Jag ar i Hastings, Minnesota och firar Pask. Mycket trevligt och mycket god mat. Dock mycket halsbranna av allt socker! Haha.. Nu ar det en mordarvecka kvar i skolan, sen en rellativt lugn vecka, sen Sverige :) Det ska bli riktigt kul. Och pappa om du laser detta, jag har sett missisippi nu :) Men jag pissade tyvarr inte i den (bli inte besviken).

Idag har vi varit pa USAs storsta shoppingcenter Mall of America och imorgon blir det redjalt paskfirande (jaa dom ar ju ltie efter och kor paskdagen och inte paskafton har)..

Hoppas vi haft en bra Pask. Ma hores!!

Karlek 


Aj aj!

Hej hej där hemma..

Varje fredag träffas jag och Rebecka för en kopp kaffe eller te för att prata lite skit :) Hon är verkligen jättegullig och snäll! Ska följa med henne och Brett till Sioux Falls på söndag, det ska bli kul! Och nästa helg är det påsk! Då ska jag följa med Emilly till Minnesota, lördag blir det mall of america :) Yaaay, det ska bli så kul! Ska bli kul att få fira Påsk i ett Amerikanskt hem också, att se vad dom gör och äter liksom!

Jag träffar en sjukgymnast här som är jätteduktig, han är överens med vad Magdalena sagt innan och vad man måste göra åt det. Lite konstigt är ju att jag har gjort den rehaben som borde hjälpa flitigt i flera månader men utan resultat, just nu kämpar jag väldigt mycket mot smärtan.. Det är svårt att säga om jag kommer kunna träna 100% simning och 100% styrketräning igen. Men jag ska försöka knyta ihop den här terminen på ett bra sätt, komma hem och träna så mycket som möjligt sen simma SM lag :) Sen får vi se. Jag läste lite gamla inlägg nyss, skrev i januari eller nåt att jag ville stanna MINST tre terminer, om inget oförutsägbart hände. Jag antar att jag itne räknade med detta då. Det är lite tråkigt, för förutsättningarna för att träna hårt och utbilda sig är väldigt bra här.

Oh well, ma foor si! Lite heads up... Jag fick ett litet wake up call från mamma här om dagen då hon väldigt bestämt och lite upprört sa åt mig att inte va "så himla pretentiös" haha. Det kanske ligger nåt i det, jag vet inte.

Nu kanske ni undrar varför jag sitter här och skriver en fredag kväll? Jo jag har dragit på mig en förkyldning, igen :( så jag återhämtar mig lite ikväll och hoppas på lite klättring och simning imorgon :)

Kärlek på er hurreni! Puss

Simma till Amerikat

Äntligen slipper jag simma ensam :) Nu har vi börjat med valfria simträningar och vi är alltid minst fem stycken! Jag känner verkligen vad det är jag gillar så mycket med simning. Tyvärr känner jag en massa smärta efter träningarna också :(.. Så det är minst sagt förvirrande, psykisk tillfredställelse vs. fysisk smärta liksom?

Men jag är lyckligt lottad att jag har dom två bästa vägledarna som gått i ett par skor, mor & far. Min smarta pappa som alltid ser till att jag ser alla sidor av olika alternativ och tänker igenom allt på ett förnuftigt sätt, och min kloka mamma som alltid ser till att hålla mig på jorden, oavsett hur mycket lycka som vill lyfta mig eller smärta som vill dra ner mig.. Jag tror inte det spelar nån roll hur gammal eller ung man är, Pappa kommer alltid vara ens Idol, och Mamma syrka och kärlek förkroppsligad.

Massa kärlek, speciellt till er, från er STORA tjej i Amerika.  

United States of America

Nåt jag njuter mer och mer av är löpning. Idag tog jag en löptur ute och kom att tänka på att the United States of America, för mig, är uppdelat i två - USA & America. USA det är LA, Calefornia, New Tork osv. Där den ena skyskrapan är högre än den andra och det finns ett Starbucks i varje gatuhörn. Där man mäter solsken i storlek och kvallitet på solglasögon. Så har vi America. Många har säkert liksom jag mor eller farföräldrars föräldrar som emigrerade till America, och bilden av landet de flyttade till är åkrar, fält och pick-ups. Där landskapet är så platt att man kan se ända till horisonten och barerna som, när det kommer till karaoke, nu för tiden har lika många country låtar som rock och pop tillsammans. Där man mäter solsken i solrosernas riktning.

Jag är i Amerika. En litet ställe med 10 000 invånare, en del cowboys, en hel del country, en stor kändis (en tjej som är med i serien Teen Mom 2) och med ett så platt landskap att fåglarna står still i den värsta blåsten.

Jag har ju iofs aldrig varit i en storstad men jag har mellanlandat och sett Chicago från luften och tror att jag har ett litet grepp om storleken, arkitekturen, tempot osv. Fast jag har ju iofs varit på Hawaii, var passar det in? Ingenstans! Skit, well, Hawaii är speciellt, en parentes i fet stil som kommer efter USA och America. Eller nåt :)

Kärlek från America
Lite extra kärlek till den lilla tjejen som vars själ är väldigt lik min och vars hjärna redan bearbetat mina hjärnspöken. Vem kunde tro att en långa gängliga träningsnarkomanen och den lilla storstadstjejen med stil kunde ha så lika insidor? Vi har buggen att tacka.


söndag...

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
In My Trials
And My Tribulations
Through Our Doubts
And Frustrations
In My Violence
In My Turbulence
Through My Fear
And My Confessions
In My Anguish And My Pain
Through My Joy And My Sorrow
In The Promise Of Another Tomorrow
I'll Never Let You Part
For You're Always In My Heart.



Kärlek från Amerika

RSS 2.0