Aj aj!

Hej hej där hemma..

Varje fredag träffas jag och Rebecka för en kopp kaffe eller te för att prata lite skit :) Hon är verkligen jättegullig och snäll! Ska följa med henne och Brett till Sioux Falls på söndag, det ska bli kul! Och nästa helg är det påsk! Då ska jag följa med Emilly till Minnesota, lördag blir det mall of america :) Yaaay, det ska bli så kul! Ska bli kul att få fira Påsk i ett Amerikanskt hem också, att se vad dom gör och äter liksom!

Jag träffar en sjukgymnast här som är jätteduktig, han är överens med vad Magdalena sagt innan och vad man måste göra åt det. Lite konstigt är ju att jag har gjort den rehaben som borde hjälpa flitigt i flera månader men utan resultat, just nu kämpar jag väldigt mycket mot smärtan.. Det är svårt att säga om jag kommer kunna träna 100% simning och 100% styrketräning igen. Men jag ska försöka knyta ihop den här terminen på ett bra sätt, komma hem och träna så mycket som möjligt sen simma SM lag :) Sen får vi se. Jag läste lite gamla inlägg nyss, skrev i januari eller nåt att jag ville stanna MINST tre terminer, om inget oförutsägbart hände. Jag antar att jag itne räknade med detta då. Det är lite tråkigt, för förutsättningarna för att träna hårt och utbilda sig är väldigt bra här.

Oh well, ma foor si! Lite heads up... Jag fick ett litet wake up call från mamma här om dagen då hon väldigt bestämt och lite upprört sa åt mig att inte va "så himla pretentiös" haha. Det kanske ligger nåt i det, jag vet inte.

Nu kanske ni undrar varför jag sitter här och skriver en fredag kväll? Jo jag har dragit på mig en förkyldning, igen :( så jag återhämtar mig lite ikväll och hoppas på lite klättring och simning imorgon :)

Kärlek på er hurreni! Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0